Fitness is het water

Aquafit4you

– Aquafit4you – Een sport waarbij gebruik wordt gemaakt van waterfitnessapperatuur.

Onze enthousiaste en ervaren instructeurs maken aan de hand van conditieverbetering, vetverbranding en spierversterking een individueel trainingsschema voor iedereen om hun persoonlijke doel te bereiken. Klaar om aan de slag te gaan?

Wat is Aquafit4you?

Aquafit4you is een programma waarbij gebruik wordt gemaakt van speciaal ontwikkeld water-fitnessapparatuur. Tijdens deze workout (een combinatie van fitness en cardio) werk je aan je conditie, uithoudingsvermogen en spierkracht. Doordat je in het water bent, heb je een natuurlijke weerstand waardoor de training een extra uitdaging geeft. Je kunt het programma zo aanpassen, dat je ook vet verbrandt. 

Aquasporten in het water maakt de training makkelijker en voorkomt blessures. Alle aquasportlessen zijn onder begeleiding van onze geschoolde en enthousiaste instructeurs.


Kleding en benodigdheden

Tijdens de lessen draag je gangbare zwemkleding en gympen of waterschoenen. De instructeur zet gericht verschillende materialen in die passen bij de oefeningen en de doelen van de les.


Waar in het zwembad?

De lessen van Aquafit4you worden gegeven in het recreatiebad van Calluna.


Wanneer
Maandag 09:30 – 10.30
Dinsdag 19:00 – 20:00
Donderdag 09:30 – 10:30
Tarief
Losse les € 6,70
10 rittenkaart € 60,30

Waar kun je aan de slag?

Locaties

Interactie Zwemmen

Zwembad Calluna beschikt over een wedstrijdbad, recreatiebad met een 40 m lange glijbaan, aparte saunacabine en een apart kleuter/peuterbadje. Kom je ook eens kijken?

Lees verder

Nieuwsbrief