Fitness is het water

Aquafit4you

– Aquafit4you – Ben je op zoek naar een aquasport die uniek is in de regio?

Onze geschoolde instructeurs maken aan de hand van conditieverbetering, vetverbranding en spierversterking een individueel trainingsschema voor iedereen om hun persoonlijke doel te bereiken. Klaar om aan de slag te gaan?

Voor wie is Aquafit4you?

Aquafit4you is geschikt voor iedereen die over een goede conditie beschikt, maar ook voor mensen die door wat voor reden dan ook (tijdelijk) minder fit zijn. Er zal een training worden gemaakt die is aangepast op jouw lichaam. Zo kan iedereen voor zichzelf het maximale resultaat uit een training halen! Zo ben je individueel aan het werk in een groep!

Aquafit4you is een programma in het water waarbij gebruik wordt gemaakt van speciaal ontwikkeld fitnessapparatuur. Het doel van Aquafit4you is om conditieverbetering, verbranding en spierversterking te creëren aan de hand van een individueel schema. Voordelen van bewegen in het water zijn dat er gebruik wordt gemaakt van de waterweerstand en je minder snel blessures en spierpijn krijgt.

Ben jij die ene sporter op zoek naar een unieke training….dan is dit jouw Aquasport!


Kleding en benodigdheden

Tijdens de lessen draag je gangbare zwemkleding. De instructeur zet gericht verschillende materialen in die passen bij de oefeningen en de doelen van de les.


Waar in het zwembad?

De lessen van Aquafit4you worden gegeven in het recreatiebad.


Wanneer
Maandag 09:30 – 10:30
Dinsdag 18:45 – 19:45
Donderdag 09:30 – 10:30
Tarief
Losse les € 6,60
10 wekenpas ( 1 x per week, 12 weken geldig) € 58
10 wekenpas ( 2 á 3 x per week, 12 weken geldig) € 87,80

Waar kun je aan de slag?

Locaties

Interactie Zwemmen

Zwembad Calluna beschikt over een wedstrijdbad, recreatiebad met een 40 m lange glijbaan, aparte saunacabine en een apart kleuter/peuterbadje. Kom je ook eens kijken?

Lees verder

Nieuwsbrief