Interactie steunt je bij herstel

Aquafit voor (ex) kankerpatiënten

– Aquafit voor (ex) kankerpatiënten – Ben je op zoek naar een sport die ondersteunt bij herstel tijdens of na behandeling van kanker?

In zwembad Calluna oefenen we op de flow van de muziek in een oefengroep die uitgaat van je eigen kracht. Door variatie in de bewegingen en door ontspanningsoefeningen kun je op een prettige manier met je lichaam bezig zijn. Klaar om samen met lotgenoten te trainen in water?

Voor wie is Aquafit voor (ex) kankerpatiënten?

Aquafit voor (ex) kankerpatiënten is speciaal voor (ex-)kankerpatiënten. De wateractiviteiten zijn er op gericht om de algehele conditie, lichaamscoördinatie en de hart- en longfunctie te verbeteren, de spiergroepen te versterken en de lenigheid te bevorderen. Door de weerstand van het water zijn de oefeningen extra effectief.  Het drie kwartier durende programma bestaat uit een combinatie van Aquafitness en een samensmelting van verschillende vormen van sporten. Het plezier om samen met lotgenoten in water te trainen staat voorop.


Kleding en benodigdheden

Tijdens de lessen draag je gangbare zwemkleding. De instructeur zet gericht verschillende materialen in die passen bij de oefeningen en de doelen van de les.


Waar in het zwembad?

De lessen van Aquafitness worden gegeven in het wedstrijdbad.


Wanneer
Donderdag 11:00 – 11:45
Tarief
Losse les € 4,80
10 rittenkaart € 43,20

Waar kun je aan de slag?

Locaties

Interactie Zwemmen

Zwembad Calluna beschikt over een wedstrijdbad, recreatiebad met een 40 m lange glijbaan, aparte saunacabine en een apart kleuter/peuterbadje. Kom je ook eens kijken?

Lees verder

Nieuwsbrief