Een totale workout in het zwembad

AquaBootcamp

– Aquabootcamp – Ben jij op zoek naar een sport waarin uithoudingsvermogen en spierkracht flink getraind worden?

Door de afwisselende onderdelen met en in het water ontstaat er een uitdagende manier van trainen. Dit gebeurd onder leiding van onze ervaren instructeurs die ervoor zorgen dat je de oefeningen correct uitvoert enĀ  je pushen om je grens te verleggen. Ben jij klaar voor de uitdaging?

Voor wie is AquaBootcamp?

Wil jij sterker en fitter worden en heb je al een redelijk goede conditie? Dan past Aqua Bootcamp perfect bij jou! Aqua Bootcamp is een intensieve full body workout van 45 minuten, gericht op kracht en conditie. De oefeningen zijn in het water en op de kant. Hierbij kun je denken aan zwemmen in diverse zwemslagen, onder matten door, over matten heen. En op de kant bijvoorbeeld push ups, jumping jacks, planken, squatten en nog veel meer.

Kleding en benodigdheden

Trek je zwemkleding aan met eventueel nauwsluitende lycra kleding eroverheen en je bent klaar om de verschillende circuits uit te voeren. Een zwembrilletje voor beter zicht is een aanrader! De materialen die gebruikt worden tijdens de bootcamp, zoals kettlebells, matten, etc., zijn aanwezig in het zwembad, dus hoef je niet zelf mee te nemen of aan te schaffen.


Waar in het zwembad?

De lessen van Aquabootcamp worden gegeven in het wedstrijdbad. Een kleine uitstap naar ons recreatiebad of misschien wel glijbaan is afhankelijk van de workout.

Wanneer
Woensdag 20:45 – 21:30
Tarief
losse les € 4,80
10 rittenkaart € 43,20

Locaties

Interactie Zwemmen

Zwembad Calluna beschikt over een wedstrijdbad, recreatiebad met een 40 m lange glijbaan, aparte saunacabine en een apart kleuter/peuterbadje. Kom je ook eens kijken?

Lees verder

Nieuwsbrief