AquaSpinning

Intensieve workout op de fiets in het water.

AquaSpinning is fietsen op een spinning fiets, maar dan onderwater. Je bepaalt zelf de weerstand van jouw aquabike.

AquaSpinning Sportcentrum Zanderij Ermelo

 

AquaSpinning

Stap op je spinfiets in het water en laat je meeslepen door opzwepende muziek tijdens een gevarieerde en intensieve training. Voel de weerstand van het water terwijl je jouw lichaam flink uitdaagt.

AquaSpinning brengt het beste van twee werelden samen: de energie van AquaSport en de intensiteit van Spinning. Het resultaat? Een complete en opwindende workout die elk deel van je lichaam traint.

Volg de groepsles AquaSpinning en profiteer van de unieke voordelen van waterweerstand en draagkracht. Werk aan je uithoudingsvermogen terwijl je jouw cardiozone opzoekt en geniet van de geweldige sensatie van bewegen in het water.

Ontdek de voordelen van AquaSpinning voor jouw fitnessdoelen:

  • Verbeter je conditie en zet nieuwe persoonlijke records
  • Versterk en vorm je spieren voor een strakker lichaam
  • Stimuleer je vetverbranding en verbrand calorie├źn als nooit tevoren

De trainingssessie duurt 45 minuten, inclusief een verkwikkende warming-up en een ontspannende cooling-down. Onder leiding van onze ervaren en enthousiaste instructeur wordt je flink uitgedaagd en verleg je je grenzen.

Trek je badkleding aan, maar vergeet ook niet je waterschoenen of gympen mee te nemen. Zo ben je klaar om deel te nemen aan deze sensationele AquaSpinning ervaring! Wacht niet langer en spring in het water voor een onvergetelijke en energieke AquaSpinning workout.

Voor deze les maak je gebruik van een ticket AquaSport of een leskaart AquaSport. Deze is goed voor 10 lessen en 6 maanden geldig.

Wanneer
Maandag (Hoog intensief) 19:30 – 20:15 uur
Woensdag (Hoog intensief) 19:30 – 20:15 uur
Tarief
Ticket AquaSport € 5,50
Leskaart AquaSport € 47,50

Waar kun je aan de slag?