Doe mee met de 7 dagen waterchallenge

Het is weer zover: de #7dagenwaterchallenge! Ook dit jaar organiseert Interactie deze uitdaging voor de inwoners van Ermelo. Natuurlijk willen we graag zoveel mogelijk leerlingen, docenten, ouders, hulpverleners, sporters en inwoners betrekken. Daar hebben we jou hulp bij nodig!

Wat is de 7 dagen waterchallenge

De challenge vindt plaats van vrijdag 9 juni t/m vrijdag 16 juni 2023. De challenge is er op gericht dat alle suiker- en cafeïne houdende dranken vervangen worden door water. Elke deelnemer, die zich heeft aangemeld via de website kan kan bij de receptie van zwembad Calluna een polsbandje ophalen. Dit bandje werkt als reminder om gedurende deze zeven dagen jezelf te herinneren om alleen water te drinken. Maar ook om anderen te enthousiasmeren.

Aanmelden voor de 7 dagen waterchallenge?
Meld je dan heel eenvoudig aan via de website www.7dagenwaterchallenge.nl/aanmelden. Je kunt kiezen om als groep of individueel mee te doen.

Waarom meedoen zo belangrijk is
Mensen zijn zich vaak nog onvoldoende bewust van de voordelen van water drinken. Met behulp van de #7dagenwaterchallenge willen wij het bewustzijn rondom waterconsumptie vergroten. Het doel van de jaarlijkse challenge is om mensen bewust te laten worden van het feit dat water drinken niet alleen gezond is, maar ook leuk en gemakkelijk kan zijn! Door al op jonge leeftijd bewust te worden van de voordelen van water drinken en inwoners te motiveren gezondere keuzes te maken, dragen we met z’n alleen bij aan een gezondere leefstijl voor jong en oud.

De spelregels
Om de 7 dagen waterchallenge succesvol te voltooien, zijn er enkele spelregels waar de deelnemers aan moeten voldoen:

  • De challenge begint op vrijdag 9 juni om 17:00 uur en eindigt op vrijdag 16 juni om 16:59 uur.
  • Gedurende deze periode mag alleen (bruisend) water of suikervrije thee worden gedronken.
  • Eten is toegestaan.
  • Het drinken van koffie is tegen de spelregels, omdat (te veel) koffie schadelijk kan zijn voor de gezondheid en verslavend kan werken.

Laten we samen streven naar een gezondere levensstijl. Samen kunnen we op deze manier een positieve verandering teweegbrengen! Heb je nog vragen of opmerkingen?

Neem gerust contact met ons op met Jan Bosch via j.bosch@interactie-ermelo.nl

Actie